Dutch Roco Forum

Commercieel => Roco - Roco line rails => : Gerald 2018-01-02, 23:04:15

: Rocoline combineren met roko oude rails
: Gerald 2018-01-02, 23:04:15
Halle ik ben net lid geworden van dit forum.

Kan ik de oude roco rails uit de jaren 90 gewoon combineren met rocoline zonder bedding?

Klopt de railhoogte 2,5 mm?

Ik zit nu nml vooral in de aanschaf periode en vindt de nieuwe wissels nogal duur terwijl de oude versies redelijk goedkoop worden aangeboden. Welke ik niet aanschaf in de veronderstelling dat deze niet te combineren zijn.

Mochten ze passen kunnen ze dan ook op een digitale baan? Ook de wissels?

Mvg
: Re: Rocoline combineren met roko oude rails
: Martijn W 2018-01-03, 18:42:44
Hallo Gerald,

Oude rocoline is moeiteloos te combineren met nieuwe, zelfs met Geoline. Railhoogte is namelijk hetzelfde.
En alles kan digitaal bereden worden. Digitaal heeft te maken met spanning, niet met railhoogte of soort.

Mvg
Martijn
: Re: Rocoline combineren met roko oude rails
: P.Heinst 2018-01-03, 20:24:51
Gerald,

als je nog zeer oude rails hebt met een ander hoogte dan je nu kunt kopen en als je dan b.v. hoogte van 2,1 mm en je wilt deze verbinden met de 2,5 mm rails dan heeft roco daarvoor rails verbinding schuifjes voor met een knik erin en deze is leverbaar onder artikel nummer 42612



Gr Piet
: Re: Rocoline combineren met roko oude rails
: Gerald 2018-01-06, 01:56:11
Bedankt voor de info