Electronica > Algemeen

snelheidsprofiel

(1/3) > >>

dito:
Hallo Spoorders

Enkele weken geleden heb ik het snelheid profiel ingemeten voor enkele locs.Het resultaat is niet bevredigend.Door op te zoeken weet ik nu dat de reden te vinden is bij de opstelling van de baan voor het opmeten nl 0;50 cm 100m en 0;50cm met drie bezetmelders nl start   stop  en center.Tot dusver alles ok ,maar de runouts heb ik op het einde in een bocht laten lopen omdat ik te weinig ruimte over had.Ergens heb ik gelezen dat het niet zo goed is om de runouts in een bocht te laten eindigen en ik moet het beamen,want dikwijls bleven de locs verder lopen waarbij ik ze met de hand moest doen stoppen.
De oplossing zie ik in het kopen van ???? een zekere hulp genaamd door de ontwerpster "Marion ..." .Sorry maar ik kan het niet vinden.Tevens moet ik upgraden naar controller gold.
Het is wel niet zo duidelijk,maar er zal wel iemand te vinden zijn die er meer van weet.
Groeten
Herman

P.Heinst:
Herman,

Je bedoeld Marion Zeller, zie website

http://marion-zeller.de


Gr Piet

dito:
Dank Piet,maar ik kon er echt niet opkomen.
Waar zou dit eventueel kunnen aangeschaft worden?
Herman

Nicoh:
Hallo Herman. Als ik een run doe voor een snelheidsmeting, stopt de loc nog bijna in het meetblok. Mijn meetblok is 120 cm en mijn uitlopen zijn ingesteld op 50 cm
Ik werk zonder melders in de blokken en de maximum snelheid van mij aller snelste loc is 120 km per uur.
Als je een loc uit de doos haalt of je hebt een nieuwe decoder ingebouwd, loopt de loc veel te snel, misschien wel 250 km.
Je zou dus alvast de snelheid van te voren kunnen verlagen

dito:
Hallo Nicoh
Ik stel de snelheid ook zo in.De snelheid zoals ik ze wil op de baan,en dat gaat ook zo.Daarna de run maar met drie melders.
Gij gebruikt geen melders,maar dit staat toch in de grbuiksaanwijzing  de meting met drie melders.Kan jij dat eens uitleggen;
Groeten
Herman

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie