Auteur Topic: Beginners cursus Traincontroller Brons  (gelezen 4586 keer)

Offline wersitime

  • Nieuw lid
  • *
  • Berichten: 25
  • Waardering: 2
    • Vierlandenbaan
Beginners cursus Traincontroller Brons
« Gepost op: 2016-11-23, 10:59:08 »
Op Youtube staan veel video cursussen over Traincontroller. De meest gehoorde klacht is dat ze gaan over de Silver of Gold versie en in het Duits of Engels zijn en niet echt geschikt voor de absolute beginner. Alle begin is namelijk moeilijk met zulke programma's. Daarom heb ik nu een echte beginners cursus gemaakt voor de Brons versie. Zelf had ik altijd de intentie om na Brons over te gaan op Silver of Gold maar aangezien ik met Brons een baan aanstuur met ongeveer 40 treinen en nog steeds niet tegen beperkingen ben opgelopen hou ik het voorlopig bij Brons. Het grootste voordeel van Traincontroller is de gebruiksvriendelijkheid. Je hoeft niet hele databases te vullen met gegevens waar je je hoofd over breekt. Een foutje en het werkt niet. (Eigen ervaring)

Je kunt de volledig werkende demo versie van het programma hier downloaden: http://www.freiwald.com/pages/download.htm

De cursus is Nederlands ondertiteld, dus zet de ondertiteling aan. Gaat het te snel, je kunt natuurlijk gewoon even op pauze klikken.

Hier vindt je de cursus: https://www.youtube.com/playlist?list=PL9gQPz5VYNKHDAiJBKUvFD6nT1Nr8qFpi


Wil je automatisch bericht krijgen over nieuwe lessen wordt dan lid van de Facebook Traincontroller groep.

https://www.facebook.com/groups/203324943446156/

Vragen kun je hier in dit forum stellen maar ook op Facebook.

Groeten,
Henny
« Laatst bewerkt op: 2016-11-23, 11:08:51 door wersitime »
Traincontroller 8 Brons Engels, Ecos 2, Ecos Controller App via WiFi, Digirails 4018 en Rosoft functiedecoders, Rosoft S88 Blokmelders, HO, Roco, Fleischmann, Pico, Lima, Rivarossi, Athearn, Trix, Hamo, Mehano, Fleischmann Profi Rails, DCC en Selectrix Locomotief Decoders, Conrad wisselmotoren en Fleischmann wisselspoelen.