Auteur Topic: Benelux Hondekop en Sprinter  (gelezen 2902 keer)

Offline OnMu

  • Nieuw lid
  • *
  • Berichten: 16
  • Waardering: 0
Benelux Hondekop en Sprinter
« Gepost op: 2018-08-02, 13:55:09 »


Onlangs aangeschaft een Piko Benelux Hondekop en een Fleischmann Sprinter. Beide digitaal. Sprinter is voorzien van figuurtjes. (y)
HO gelijkstroom. Traincontroller Bronze. Digitale centrale van Digikeijs.

Offline ArievH

  • Forum lid
  • ***
  • Berichten: 277
  • Waardering: 5
  • Geleidt door de Bovenleiding
Re: Benelux Hondekop en Sprinter
« Reactie #1 Gepost op: 2018-08-02, 19:14:14 »
Twee prachtige treinstellen veel plezier ermee.
Bij mij staan ze nu in de remise maar ik vind ze zelf ook mooi en rij er graag mee.

 
Met vriendelijke groet,
Arie,

Roco Z21 (zwarte), (Rode) Multimaus, Fleischmann, TrainController Gold, Digitrax, Digikeijs,  baan in opbouw.

Offline Martijn W

  • Wiki_Auteurs
  • Ervaren lid
  • *
  • Berichten: 714
  • Waardering: 8
  • R E S P E C T
    • De Werelden H0
Re: Benelux Hondekop en Sprinter
« Reactie #2 Gepost op: 2018-09-01, 20:09:00 »
Mooi. Die Benelux hondekop staat al lang op m'n lijst om aan te schaffen, maar eens gaan doen :-)
H0 Roco 2Rail digitaal. 2e baan in aanbouw, hardware voorbereiding TC Gold. Scenery adept.

@Flickr; "De Werelden H0" en vele andere modelspoor foto's
@Twitter; Vooral over modelspoor

Offline postduif

  • Nieuw lid
  • *
  • Berichten: 12
  • Waardering: 0
Re: Benelux Hondekop en Sprinter
« Reactie #3 Gepost op: 2019-12-22, 10:13:26 »
Erg mooi.

Ik heb ze beide in 3-rail.
Wil ze nu ook graag in 2-rail aanschaffen.

Heb jij een volledig Nederlandse baan?

Offline Martijn W

  • Wiki_Auteurs
  • Ervaren lid
  • *
  • Berichten: 714
  • Waardering: 8
  • R E S P E C T
    • De Werelden H0
Re: Benelux Hondekop en Sprinter
« Reactie #4 Gepost op: 2020-01-12, 15:49:27 »
Hoi,

Onlangs de benelux hondekop aangeschaft. In eerste instantie lukte het met niet deze te in te voeren en laten rijden. Gisteren maar weer eens opnieuw geporbeerd, de multimaus handleiding erbij gepakt, alles stap voor stap nagelopen, lukt niet. Het lijkt wel of ie niet op adres 3 door de leverancier is geporgrammeerd. Maar ik krijg het adres dat ie heeft ook niet gevonden! Licht loc staat aan, dus contact is er, maar dat is het dan ook. Iemand een idee wat hier aan de hand kan zijn of soortgelijke ervaring?

Gr.Martijn
H0 Roco 2Rail digitaal. 2e baan in aanbouw, hardware voorbereiding TC Gold. Scenery adept.

@Flickr; "De Werelden H0" en vele andere modelspoor foto's
@Twitter; Vooral over modelspoor

Offline Hansman

  • Nieuw lid
  • *
  • Berichten: 37
  • Waardering: 0
Re: Benelux Hondekop en Sprinter
« Reactie #5 Gepost op: 2020-01-14, 09:26:53 »
Zit er wel een decoder in> .  :) :)
z21, Multimouse en iPad. Sprog3. Fleischmann wissels en rail, iTrain 4 Pro op Apple iMac met High Sierra

Offline Martijn W

  • Wiki_Auteurs
  • Ervaren lid
  • *
  • Berichten: 714
  • Waardering: 8
  • R E S P E C T
    • De Werelden H0
Re: Benelux Hondekop en Sprinter
« Reactie #6 Gepost op: 2020-02-10, 18:57:14 »
Jazeker, die zit er in :-)

maar ik heb wel een idee inmiddels. De Multimaus is van slag. Ik kan in de locbibliotheek rijden en van loc wisselen, echter geen nieuwe ingeven. De wisselbiblitheek echter, is niet meer te bedienen. Slechts wissel 1 kan ik omzetten, overige wissels zijn niet meer de bladeren/ selecteren. Zie plaatjes. In vrees dat of de MM onherstelbaar 'kapot' is. Of, een reset, terugzetten naar fabrieksinstellingen is noodzaak?
H0 Roco 2Rail digitaal. 2e baan in aanbouw, hardware voorbereiding TC Gold. Scenery adept.

@Flickr; "De Werelden H0" en vele andere modelspoor foto's
@Twitter; Vooral over modelspoor