Layout en Materieel > Foto's en films - overig

Boek traincontroller

<< < (2/2)

Martijn W:
Eigenlijk is dat hetgeen ik wel een beetje zoek. Er is gewoon zo veel aan modelspoor tijdschriften en boeken op de markt in Europa (Nederlands, Engelse en Duitse taal) dat het een hele klus is een juist exemplaar of nummer op de kop te tikken. Laat staan het juiste tijdschrift passend bij je behoeftes te vinden. Railhobby en Rail etc zijn wat dat betreft erg algemeen. Zo’n Digitale Modellbahn komt op het oog zeker in de buurt, maar als dat bijv voor 70% over Märklin gaat dat houdt het ook alweer snel op. Ik ga iig proberen aan dat art in de Modelbahn Kurier oftewel dat nummer op de kop proberen te tikken.

Rocofan:
beste Martijn,

zoek op facebook naar de traincontroller groep, lees hier , en lees op het officiële TC forum en lees vooral de reeds eerder genoemde echte handleiding.
ik kan het 100 keer schrijven, maar enkel door hiermee te starten en dan aanvullend artikelen in de diverse bladen, zul je je kennis langzaam aan vergroten.

een boek waarin alle mogelijkheden staan is niet te tillen danwel kostenprijs technisch te maken. je zult het niet vinden. Mocht je het toch vinden, laat het zeker hier even weten, want daar zoekt iedereen al vele jaren naar ...

Succes !Martijn W:
Hallo Eric,
Heb me misschien ook een beetje ongelukkig uitgedrukt in mijn openings bericht hier in dit topic. Het ging mij niet zo zeer om een boek over de werking of uitleg van TC, maar wel over artikelen geschreven 'over' TC, zoals uitgelegd. De handleiding ken ik, het TC forum ken ik ook (als onderdeel van Freiwald) en hier is natuurlijk ook veel te lezen met hulp en uitleg to the point. Je opmerking over dat niet bestaande boek.... ben het helemaal met je eens, dat zal er simpelweg nooit komen omdat het niet realiseerbaar is. Overigens wist ik nog niet van het bestaan van een faceboek groep, thanks voor de tip.
Mvg, Martijn

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie